Opplev et julebord utenom det vanlige på Nordre Ekre Gård i Gudbrandsdalen! I november og desember inviterer vi til julebord. Vi har åpent i restauranten på bestilling, noen faste kvelder med julebuffet, søndager med familiejulebord og muligheter for lukkede lag for grupper.  Et julebord hos oss passer for de som ønsker fokus på god mat og drikke, og en hyggelig stund rundt bordet.

Julebord 2018

Vår 5 retters julemeny under er «dagens meny» i restauranten fra 16. november og frem til jul 2018 (OBS! egen meny i forbindelse med enkelte arrangementer ) Vi tilpasser menyene til allergikere, vegetarianere og andre med behov, gi beskjed i forkant.

Selskaper på 8 personer eller flere må velge antall og hvilke retter de vil ha før ankomst.  Selskap på min. 8. kan også forhåndsbestille felles meny fra en egen selskapsmeny for julen (nederst på siden).

Julebords-arrangementer 2018

Lørdag 1. desember  blir det lutefiskaften kl 19.30.  Lutefisk med ertestuing, bacon, mandelpoteter, lefse, sennep. 2 ganger servering. Hjemmelaget dessertbord og julekaker.  Mulig å forhåndsbestille pinnekjøtt istedenfor lutefisk eller mjølkegryn til lutefisken. Velkommen!
Allergener: fisk, hvete, rug, havre, sennep, melk + se merking på dessertbord
Pris 615,- pp inkludert kaffe / te

Lørdag 8. desember blir det stor hjemmelaget julebuffet.

Søndagene 2. og 9. desember arrangerer vi også vår årlige familiejulebord! Ta med familien på vår gode julebuffet.

5 retters julemeny i restauranten (16. nov. og frem til jul)

Laks
Husets røkelaks, røkt på eik og einer. Rødbet og ertepuré, hjemmelaget ferskost og lefse
Allergener: fisk, melk, hvete, rug

Reinsdyr
Einebærgravet reinsdyr servert med gin & tonic gele, salat, Avdemrømme og persilleolje
Allergener: melk (upasteurisert), sulfitt

And
Stekt bryst og confitert lår av Norsk gårdsand, romanesco, økologisk rødkål fra Aukrust, appelsinsaus, mandelpotetpuré
Allergener: selleri, sulfitt, sennep, melk

Ost
3 utvalgte modne norske og lokale oster med portvinsrosiner og hjemmebakte kjeks
Allergener: ost, melk, rug, hvete, havre, sulfitt -inneholder også upasteuriserte oster

Kirsebær
Riskrempannacotta, kirsebærgele, kirsebærtuille og rista mandler
Allergener: melk, mandler

2 retter kr: 490,-
3 retter kr: 570,-
4 retter kr: 695,-
5 retter kr: 775,-

 

 

Kaffe fra Supreme Roastworks og hjemmebakte julekaker
Kr: 65,-

 

Julemeny selskaper-julen 2018

Selskaper på 8 personer eller flere kan velge og forhåndsbestille en felles meny fra denne menyen. Vi tilpasser menyene til allergikere, vegetarianere og andre med behov, gi beskjed i forkant. Prisen inkluderer kaffe fra Supreme Roastworks og hjemmebakte julekaker.

Forretter

Laks
Husets røkelaks, røkt på eik og einer. Rødbet og ertepuré, hjemmelaget ferskost og lefse
Allergener: fisk, melk, hvete, rug

Rakfisk
Rakfisk fra Valdres, Avdemrømme, rødløk, rødbeter og lefse
Allergener: melk (upasteurisert), sulfitt

Ribbe
Soyaglasert ribbe i steambun, ananaschutney, Avdemrømme og koriander
Allergener: melk (upasteurisert), soya, bygg, hvete

Reinsdyr
Einebærgravet reinsdyr servert med gin & tonic gele, salat, Avdemrømme og persilleolje
Allergener: melk (upasteurisert), sulfitt 

Hovedretter

Reinsdyr (625,- inkl valgfri forrett og dessert)
Rosastekt reinsdyr med gulrotpuré, sylta rødløk, råstekte mandelpoteter, kremet portvinssaus
Allergener: melk, sennep, selleri

And  (635,- inkl valgfri forrett og dessert)
Stekt bryst og confitert lår av Norsk gårdsand, romanesco, økologisk rødkål fra Aukrust, appelsinsaus, mandelpotetpuré
Allergener: selleri, sulfitt, sennep, melk,

Juletallerken (655,- inkl valgfri forrett og dessert)
Ribbe av utegris fra Skjåk, medisterpølse og medisterkaker. Rødkål av økologisk kål fra Aukrust, julesaus, mandelpoteter Allergener: selleri, egg, sennep, soya, hvete, melk, sulfitt, bygg

Lutefisk (655,- inkl valgfri forrett og dessert)
Lutefisk med ertepuré, bacon, mandelpoteter, sennep og lefse
Allergener: fisk, smør, hvete, rug, bygg, sennep

Pinnekjøtt (675,- inkl valgfri forrett og dessert)
Lokalt pinnekjøtt, vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjy
Allergener: smør

Smalahove (655,- inkl valgfri forrett og dessert)
Eldhusrøkt smalahove, vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjy
Allergener: smør

Oster  

Ost (+125,- ved ost som 4. rett)
3 utvalgte modne norske og lokale oster med portvinsrosiner og hjemmebakte kjeks
Allergener: ost, melk, rug, hvete, havre, sulfitt -inneholder også upasteuriserte oster

Desserter   

Kirsebær
Riskrempannacotta, kirsebærgele, kirsebærtuille og rista mandler
Allergener: melk, mandler

Crème brûlée
Julebrûlée med marsipan, svisker & armagnac, sorbet
Allergener: melk, mandler, egg

Sjokolade
Sjokolademousse med appelsinkrem, kandisert appelsin og kardemumme-marshmallows
Allergener: melk, egg, soyalecithin

Multer
Whiskymarinerte multer med vaniljeis
Allergener: egg, melk, soyalecithin

Har du lyst til å besøke oss en annen dag? I sommersesongen er restauranten vår åpen hver dag.  Andre dager restauranten er åpen utenom sesongen finner du listet under arrangementer.

Om du ikke finner en dag som passer kan du gjerne sende oss en forespørsel. Velkommen til Heidal!

Reservasjonsforespørsel

(vi bekrefter innen 24 timer)

Send reservasjonsforespørsel
Kontaktdetaljer