Matkurs

I full sving på matkurs

Matkurs

Stadig flere interesserer seg mer og mer for matlaging, og hos oss kan alle få prøve seg som kokk for en dag, når vi arrangerer vi matkurs og «kokkekamp» for grupper.  Her kan venner og kolleger samarbeide om en meny, og lære nyttige og smarte kokketriks de får bruk for siden.  Under kyndig veiledning fra vår dyktige kokk lager gruppen måltidet fra bunnen av, før kvelden avsluttes med måltidet vi har laget, gjerne med en tilpasset vinmeny. Etter kurset får deltakerne med seg kurs-kompendiet, med oppskriftene fra kveldens meny og inspirasjon til nye gode måltider.

Temaer for matkurs

Italiensk – 4 retters meny
Cajun – 3 retters kreolsk og cajun meny
Kortreist mat – 3 retter med lokale råvarer – nordisk kjøkken
Potetlefse

 

Kokkekamp

Under «kokkekamp» deler vi gruppen i 2 lag, som med bakgrunn i råvarer vi har valgt ut for kvelden, har en uhøytidelig konkurranse om å lage det beste måltidet.  Selvsagt med veiledning, tips og hjelp med oppskrifter når de ønsker det.  Kvelden avsluttes med smaking av mat og evt. vin, før vinneren kåres.

Når og for hvem?

Vi tar på oss matkurs utenom sommersesongen og stort sett kun i ukedagene. Matkurs og kokkekamp passer for bedrifter og private grupper på inntil 6 – 12 deltakere, ta kontakt for et tilbud tilpasset din gruppe.