Familierafting pakketilbud

Familierafting

Pakketilbud for 2 voksne og 2 barn (7-14 år). Med familierafting i Ottaelva, en overnatting med vår gode gardsfrokost og 3 retters middag i restauranten. Barna kan velge 1/2 porsjon av 3 retters meny eller en egen barnemeny. Raftingturen arrangeres normalt på avreisedag, men kan også gjennomføres ankomstdag på forespørsel. Gi familien en minne for livet med familierafting!

Familierafting i Ottaelva:

Ottaelva er en flott raftingelv for familier og andre som ønsker en snillere tur. I denne svært opplevelsesrike elva kan man faktisk rafte noen av de største bølgene som kan raftes i hele Gudbrandsdalen! Elvene er brede og dype med vekselvis rolige partier og fine stryk. Her kan guiden utnytte bredden og velge å gå rett i de høye bølgene, eller sikkert føre båten utenom. Her blir det også tid til lek, bading og svømming.  Turen avsluttes på raftingbasen med kaffe, saft og kake.

 

Priser 2017

2 voksne og 2 barn:
Overnatting i familierom m 2 soverom / eller loftet (stort dobbeltrom): 6695,-
Overnatting i Juniorsuite: 7195,-

Betaling:
50% av bestillingen betales ved bestilling (faktura kommer på epost). Ønskes det å betale forskuddet med kredittkort eller bankaxept kan kortopplysninger opplyses per telefon. Betaling av resterende beløp skjer på stedet og kan gjøres kontant eller med Bankaxept, Visa, Mastercard eller American Express

Avbestillingsbetingelser:
Ved avbestilling seinest 10 dager før ankomst tilbakebetales innbetalt forskudd med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 250,- per bestilling.
Avbestilling seinere enn 10 dager før ankomst gir hotellet rett til 50% erstatning for bestilte tjenester.
Avbestilling 2 dager før ankomst eller seinere, samt no show, gir hotellet rett til 100% erstatning for bestilte tjenester.

  • alle dager fra 1. juni til 15. august
  • 7 års aldersgrense

 

Book pakken