Kristinspelet – teaterpakke

Kristinspelet

Kristinspelet, «Kristinpakke» med gardshotell og teater (2017)

Populær pakke med billetter til Kristinspelet på Jørundgard, overnatting med frokost, 2 retters middag på Nordre Ekre. Når du kommer hjem etter forestillingen står nattmaten klar på rommet (smørbrød).

NB! Forestillingen begynner kl 19.30 (dørene åpner ca 19.10), middagen serveres klokken 17.00.


Kristinspelet
Etter nok en suksess i 2016, med større publikumstilstrømning en noen gang før, satser Sel teaterlag for fullt på ny oppsetning i 2017! Fortellingen om Kristin Lavransdatter viser seg å ha en aktualitet i tema hundre år etter at Sigrid Undset skrev den, og appellerer til nye publikummere. Romanen følger henne fra hun er ei lita jente og til hun dør som ei gammel enke. Den historiske bakgrunnen er svært nøyaktig i alle detaljer; mat, gårdsdrift, våpenbruk, religiøse skikker og moralske normer.Språket er moderne norsk, men Undset benytter ikke moderne ord og omgrep som kan virke fremmed for den historiske rammenGardshotell med individuelt innrede rom, her er "det grønne rommet"

 

 

Priser 2017

Pris per person i dobbeltrom, samt «Stabburet»: 1995,-
(enkeltromstilegg 400,-)

Pris per person i junior suite / deluxe rom: 2145,-
(enkeltromstilegg 400,-)

Flere rom har plass til 3 eller flere personer på rommet.

Betaling:
100% av bestillingen betales ved bestilling (faktura kommer på epost). Ønskes det å betale forskuddet med kredittkort eller bankaxept kan kortopplysninger opplyses per telefon.

Avbestillingsbetingelser:
Bestillingen er bindende og ikke refunderbar.

  • Ledige rom:
    27/6, 28/6, 29/6
  • Fullt: 30/6 ,1/7

 

Book pakken