Kristinspelet – teaterpakke

Kristinspelet

Kristinspelet, «Kristinpakke» med gardshotell og teater (2018)

Populær pakke med valgfritt antall overnattinger med halvpensjon. Ankomstdagen inkluderer pakken billetter til Kristinspelet på Jørundgard, en 2 retters middag på Nordre Ekre kl 17.00 og nattmat når du kommer hjem etter forestillingen ( hjemmelagede smørbrød som står klare på rommet når du kommer tilbake). Bestiller du mer en en natt må du gi beskjed til oss dersom du ønsker teaterbillettene til en annen dag en ankomstdagen. Da er også  3 retters middag og frokost de øvrige dagene inkludert i prisen.

NB! Forestillingen begynner kl 19.30 (dørene åpner ca 19.10), middagen serveres klokken 17.00.


Kristinspelet
De siste årene har Kristinspelet gått for stadig fullere hus, og i 2018 satser Sel teaterlag videre! Fortellingen om Kristin Lavransdatter viser seg å ha en aktualitet i tema hundre år etter at Sigrid Undset skrev den, og appellerer til nye publikummere. Romanen følger henne fra hun er ei lita jente og til hun dør som ei gammel enke. Den historiske bakgrunnen er svært nøyaktig i alle detaljer; mat, gårdsdrift, våpenbruk, religiøse skikker og moralske normer.Språket er moderne norsk, men Undset benytter ikke moderne ord og omgrep som kan virke fremmed for den historiske rammenGardshotell med individuelt innrede rom, her er "det grønne rommet"

 

 

Priser 2018

Priseksempler:
Pris per person i dobbeltrom ved 2 i rommet: 1990,-
Pris per person i junior suite / deluxe rom ved 2 i rommet : 2140,-

Flere rom har plass til 3 eller flere personer på rommet, priser vises i bookingen.

Betaling:
100% av bestillingen betales ved bestilling (faktura kommer på epost). Ønskes det å betale forskuddet med kredittkort eller bankaxept kan kortopplysninger opplyses per telefon.

Avbestillingsbetingelser:
Bestillingen er bindende og ikke refunderbar.

  • Forestillingen spilles:
    23, 24, 27, 28, 29 og 30 juni 2018
    OBS! Det er nå kun ledige rom til premieren 23/6!
  • Book allerede i dag for å sikre deg rom og billetter!

 

Book pakken