Restaurant

Vi tilbyr en vekslende 3 retters meny med tilvalg av norske oster i vår restaurant i Gudbrandsdalen. Allergitilpassede, vegetar- & veganmenyer, samt barnevennlige menyer ved forhåndsbestilling. Alle rettigheter. 

  • anretning på kjøkkenet i restauranten
  • Servering i restauranten
  • Andebryst av Norsk Gårdsand
  • Detalj fra restauranten i Fjøset
  • Lokal lammecarre

Ikon

«Nydelig presentert og en smaksopplevelse av de sjeldne. Jeg skal ikke gå i detalj om maten, den er ubeskrivelig. Men se opp for brødet! Du kan risikere å bli mett før første rett. Det er laget på gården selvsagt, smaken bringer tankene til sydligere strøk og skorpen er av en annen verden!»

Tor, Tripadvisor medlem, Norge

Middag

Restaurant i Gudbrandsdalen i et stemningsfullt ombygd steinfjøs, hvor båser og kuer er byttet ut med tilfredse gjester.

Hos oss får du råvarer fra Gudbrandsdalen side om side med de beste internasjonale råvarene. Oster fra norske håndverks-ysterier er et fast tilvalg. Lokalt får vi råvarer fra over 20 produsenter, fra økologisk salat og grønnsaker til førsteklasses kjøtt og oster.

Priser middag

3 r meny: 570,- 4 r meny: 695,-
Barn: 1/2 porsjon av menyen til 1/2 pris, eller en enklere barnemeny til 195,- pp
Vår restaurant er åpen hele året men det er kun om sommeren vi har faste åpningstider (se åpningstider nederst på siden).

Bordbestilling

Ønsker du en større meny anbefaler vi å bestille hotellpakke med mat & vinpakke

 

 

Selskaper

Til selskaper er kapasiteten inntil 72 gjester, som kan velge meny fra våre sesongskiftende selskapsmenyer. Hvis du heller ønsker å servere selskapet hjemme eller på hytta, kan du bestille catering.

Sommerkafé

I sommercaféen serverer vi dagens varme lunsjrett og et skiftende utvalg av kaker. Se åpningstider nederst på siden, ikke bordbestilling.

Tripadvisor

Legg gjerne igjen en anmeldelse på Tripadvisor

Gavekort

Gi bort en middag for 2 eller overnatting fra Nordre Ekre gardshotell

Blogg

Utflukter i Gudbrandsdalen

Utflukter i Gudbrandsdalen

Publisert 22.05.2018

Her finner du vår topp 5 liste over utflukter i Gudbrandsdalen, ikke at det ikke er mye å finne på i Heidal.  I bygda vår kan du for eksempel rafte og gjøre andre elve... »

Reise

Catering

Vi leverer også mat hjem eller til hytta

Våre rom