Restaurant

Vi tilbyr en vekslende 3 retters meny  i vår restaurant i Gudbrandsdalen.  Allergitilpassede, vegetar- & veganmenyer, samt barnevennlige menyer ved forhåndsbestilling. Alle rettigheter. 

  • Servering i restauranten
  • Andebryst av Norsk Gårdsand
  • Detalj fra restauranten i Fjøset
  • Lokal lammecarre

«Nydelig presentert og en smaksopplevelse av de sjeldne. Jeg skal ikke gå i detalj om maten, den er ubeskrivelig. Men se opp for brødet! Du kan risikere å bli mett før første rett. Det er laget på gården selvsagt, smaken bringer tankene til sydligere strøk og skorpen er av en annen verden!»

Tor, Tripadvisor medlem, Norge

Middag

Restaurant i Gudbrandsdalen i et stemningsfullt ombygd steinfjøs, hvor båser og kuer er byttet ut med tilfredse gjester.

Nordre Ekres tre retters menyer er laget fra bunnen av og henter særlig inspirasjon fra norsk tradisjonskost, middelshavskjøkkenet og asiatiske kjøkken.  Vi lager mat vi selv liker, og er stolte av kjøkkenet vårt.

Priser middag

3 r meny: 590,- inkludert kaffe.
Barn: 1/2 porsjon av menyen til 1/2 pris, eller en enklere barnemeny til 195,- pp
Se åpningstider nederst på siden.

 

 

Catering

Under sommersesongen 2022 vil vi tilby en begrenset cateringmeny, der du kan hente catering i Heidal.  Se menyen under fanen catering.

Bordbestilling

Send din bordbestilling til oss på epost, Oppgi hvilken dato det gjelder. Restauranten åpner 19.30 Restauranten følger gardshotellets åpne dager.
Vennligst oppgi antall gjester, ev allergier eller andre hensyn som må tas i dietten, og et telefonnummer i bestillingen. Vi bekrefter innen 24 timer i høysesong.

Blogg

Tur til Rudihøe og Kjempesteinane

Tur til Rudihøe og Kjempesteinane

Publisert 11.06.2018

Rudihøe og Kjempesteinane En ti minutters biltur fra Nordre Ekre finner du utgangspunktet for turen til Rudihøe og Kjempesteinane.  Tur retur er turen ca 8 kilometer,... »

Fotturer

Fotturer i Heidal, turtips

Fotturer i Heidal, turtips

Publisert 27.05.2018

Det er mange varierte og flotte fotturer i Heidal, og nå er de i blitt mye mer tilgjengelige. Gjestene våre er ofte glade i fjell og fotturer. Siden Nordre Ekre gar... »

Fotturer

Våre rom