Restaurant

anretning på kjøkkenet i restauranten

Restaurant

«Vi ønsker å gi våre gjester minneverdige mat og vin-opplevelser»

Vertskapet på Nordre Ekre er begge kokker, hver dag setter vi sammen en meny basert på råvarer fra Gudbrandsdalen side om side med internasjonale råvarer. Norske oster er et fast tilvalg på menyen, og i sesongen har vi et bredt utvalg fra norske håndverks-ysterier. Lokalt får vi råvarer fra over 20 småskala matprodusenter, alt fra økologisk salat og grønnsaker til førsteklasses kjøtt og oster.

Vår restaurant finner du i det gamle steinfjøset, her er båser og kuer byttet ut med bord og tilfredse gjester. Til selskaper er kapasiteten inntil 72 gjester, som kan velge meny fra våre sesongskiftende selskapsmenyer. Hvis du heller ønsker å servere selskapet hjemme eller på hytta, kan du bestille catering.

Vi har ikke ala carte meny, men tilpasser gjerne menyen enten det er allergier, dietter som vegetarisk og vegansk, eller lignende. Men vær snill å gi beskjed til oss om dette når du bestiller. Alle rettigheter. Vår restaurant er åpen hele året men det er kun om sommeren vi har faste åpningstider.

Priser

3 r meny: 570,- 4 r meny: 695,-
Barn: 1/2 porsjon av menyen til 1/2 pris, eller en enklere barnemeny til 195,- pp

Ønsker du en større meny anbefaler vi å bestille hotellpakke med mat & vinpakke

Send oss en reservasjonsforespørsel:

(vi bekrefter innen 24 timer)

Send reservasjonsforespørsel
Kontaktdetaljer

  • Lokal lammecarre
  • Servering i restauranten
  • Lettrøkt laks
  • Andebryst av Norsk Gårdsand
  • Detalj fra restauranten i Fjøset
  • Jordbær fra hagen
  • Hjemmebakt surdeigsbrød

Ikon

«Nydelig presentert og en smaksopplevelse av de sjeldne. Jeg skal ikke gå i detalj om maten, den er ubeskrivelig. Men se opp for brødet! Du kan risikere å bli mett før første rett. Det er laget på gården selvsagt, smaken bringer tankene til sydligere strøk og skorpen er av en annen verden!»

Tor, Tripadvisor medlem, Norge

Gavekort

Gi bort en middag for 2 eller overnatting fra Nordre Ekre gardshotell

Blogg

Oppskrift meskebrød

Oppskrift meskebrød

Publisert 14.08.2017

Maske er rester fra ølproduksjon, den avsilte masken er avsilt maltkorn som blir brukt i bryggingen.  Etter avsilingen inneholder masken fremdeles næringsrike proteine... »

Mat og drikke

Familierafting på Ottaelva

Familierafting på Ottaelva

Publisert 04.08.2017

Endelig var dagen kommet da vi skulle prøve oss på familierafting.  Vi hadde booket raftingen hos Gorafting.no som er ett av 3 raftingsentre som ligger i Heidal, med d... »

Reise

Catering

Vi leverer også mat hjem eller til hytta

Våre rom