Restaurant

anretning på kjøkkenet i restauranten

Restaurant

«Vi ønsker å gi våre gjester minneverdige mat og vin-opplevelser»

Vertskapet på Nordre Ekre er begge kokker, hver dag setter vi sammen en meny basert på råvarer fra Gudbrandsdalen side om side med internasjonale råvarer. Norske oster er et fast tilvalg på menyen, og i sesongen har vi et bredt utvalg fra norske håndverks-ysterier. Lokalt får vi råvarer fra over 20 småskala matprodusenter, alt fra økologisk salat og grønnsaker til førsteklasses kjøtt og oster.

Vår restaurant finner du i det gamle steinfjøset, her er båser og kuer byttet ut med bord og tilfredse gjester. Til selskaper er kapasiteten inntil 72 gjester, som kan velge meny fra våre sesongskiftende selskapsmenyer. Hvis du heller ønsker å servere selskapet hjemme eller på hytta, kan du bestille catering.

Vi har ikke ala carte meny, men tilpasser gjerne menyen enten det er allergier, dietter som vegetarisk og vegansk, eller lignende. Men vær snill å gi beskjed til oss om dette når du bestiller. Alle rettigheter. Vår restaurant er åpen hele året men det er kun om sommeren vi har faste åpningstider.

Priser

3 r meny: 570,- 4 r meny: 695,-
Barn: 1/2 porsjon av menyen til 1/2 pris, eller en enklere barnemeny til 195,- pp

 

Send oss en reservasjonsforespørsel:

(vi bekrefter innen 24 timer)

Send reservasjonsforespørsel
Kontaktdetaljer

  • Lokal lammecarre
  • Servering i restauranten
  • Lettrøkt laks
  • Andebryst av Norsk Gårdsand
  • Detalj fra restauranten i Fjøset
  • Jordbær fra hagen
  • Hjemmebakt surdeigsbrød

Ikon

«Nydelig presentert og en smaksopplevelse av de sjeldne. Jeg skal ikke gå i detalj om maten, den er ubeskrivelig. Men se opp for brødet! Du kan risikere å bli mett før første rett. Det er laget på gården selvsagt, smaken bringer tankene til sydligere strøk og skorpen er av en annen verden!»

Tor, Tripadvisor medlem, Norge

Gavekort

Gi bort en middag for 2 eller overnatting fra Nordre Ekre gardshotell

Blogg

På tur over Besseggen

På tur over Besseggen

Publisert 13.06.2017

Det var jammen på tide tenkte jeg, etter å ha vært turistvert i hele 12 år, å ta turen over Besseggen. Riktignok har jeg vært over en gang før, kanskje 12 år gammel bl... »

Fotturer

Avdem gardsysteri & Avdemsbue

Avdem gardsysteri & Avdemsbue

Publisert 05.06.2017

Bli med oss en liten tur til Lesja, nærmere bestemt til Sigurd og Åse på Avdem gardsysteri og Anna på Avdemsbue!  Avdem gardsysteri er en av favorittprodusentene våre ... »

Mat og drikke

Catering

Vi leverer også mat hjem eller til hytta

Våre rom